Харчування в готелях

Всі види харчування в готелях позначаються латинськими літерами (BB, HB, FB) – такі скорочення можна виявити і в описі туру, і в каталозі готелів.

Харчування ВВ (Bed & Breakfast) ВВ означає, що в готелі Ви отримаєте тільки сніданок. Зазвичай, такий варіант пропонується для екскурсійних турів або бізнес-поїздок.

Харчування НВ (Нalf-Board) HB – напівпансіон, тобто сніданок і вечеря найбільш популярний вид харчування практично на всіх курортах, за винятком Туреччини, що полюбляє “включати все”. Сніданок в цьому випадку, зазвичай, традиційний “шведський стіл”, вечеря може бути і “шведським столом” і салат-баром з деяким вибором гарячих страв згідно меню. Будь-які напої в цьому випадку платні.

Харчування FB (Full-Board) FB це повний пансіон, “триразове харчування”. Обід, як і вечеря, в цьому випадку може бути і “шведським столом” і обслуговуванням по меню, але в будь-якому випадку напої вдень і ввечері знову оплачуються окремо.

Система AL (All Inclusive) “все включено” – улюблена розвага на турецьких курортах, в інших країнах поширене набагато рідше. У недорогих готелях 2 * – 3 * передбачає звичайне триразове харчування зі стандартним вибором страв (скажімо, ввечері це 2-3 види супу, 3 види другого) і 1-2 бару, безкоштовно пропонують протягом дня чай-каву, мінеральну воду, колу і місцеві спиртні напої.

Всі інші види All Inclusive, пропоновані турецькими готелями під назвою “Ультра”, “Максимум”, “Імперіал” і т.д. представляють практично цілодобове харчування (і випивання в тому числі і імпортного спиртного). Туристи можуть протягом дня відвідати послідовно два сніданки, обід, “чайний” полуденок, вечерю і “пізній суп” після дискотеки, а в перервах ласувати сендвічами, піццою, морозивом та солодощами. Різноманіття страв тут часто перевищують розумні межі, якість відмінна, тим більше, що в кращих готелях багато страв готуються безпосередньо перед Вами.

Потрібна допомога?

Надішліть запит